Fürdőruhás fotót posztolt Zséda: 20 évet is letagadhatna

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Zséda nyaralás fürdőruha Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotót posztolt Törökországból Zséda. Követői nem győzik dicsérni.

Éppen száradó hajjal, napszemüvegben és zsiráfmintás fürdőruhában mutatta meg magát Zséda a török tengerparton. A 44 éves énekesnő a fotón sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, akár 20 évet is letagadhatna. Követői nem győzik dicsérni szépségét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#beachlife

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

Ázsia Expressz 2: így hatott az elzártság Liu Shaolin Sándorra és testvérérehttp://www.life.hu/sztarok/20190825-azsia-expressz-2-igy-hatott-az-elzartsag-liu-shaolin-sandorra-es-testverere.htmlLiu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang, azaz Ádó is versenyeztek az Ázsia Expressz 2-ben. Az őket ért megpróbáltatásokról beszéltek egy fotózás szünetében.TV + SztárokOrigoScarlett Johansson a legjobban fizetett filmsztár a nők körébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-scarlett-johansson-a-legjobban-fizetett-filmsztar-a-nok-koreben-1.htmlScarlett Johansson a legjobban fizetett filmszínésznő, a Forbes üzleti magazin becslése szerint 2018 júliusa és 2019 júniusa között 56 millió dollár volt a jövedelme.TV + Sztárok--Ilyen lesz Emma Stone Szörnyella de Frász szerepében- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ilyen-lesz-emma-stone-szornyella-de-frasz-szerepeben-foto.htmlA Disney sorozatban készíti a klasszikus mesék élőszereplős változatait. Most a 101 kiskutya feldolgozása van soron, a címe Szörnyella lesz, a főszerepet pedig Emma Stone alakítja.TV + Sztárok--Ezzel kényezteti felesége Molnár Ferenc Caramelthttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ezzel-kenyezteti-felesege-molnar-ferenc-caramelt.htmlAz énekes bár fél éve szinte be se tette a lábát a konyhába, felesége mindenben igyekszik a kedvében járni. Kedvese egyik nap ázsiai, másnap a magyar konyha fogásait varázsolja a család asztalára.TV + SztárokOrigoGáspár Bea nagyon boldog: találkozhatott Charlie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-gaspar-bea-nagyon-boldog-talalkozhatott-charlieval.htmlGáspár Bea óriási boldogságát mutatta meg az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoMadonna csipkés fűzőbe bújtatta testét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-madonna-csipkes-fuzobe-bujtatta-testet.htmlA 61 éves Madonna csipkés fűzőben mutatta meg magát. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.