Szerelmi bánat elől utazott el Csepregi Éva és fia: kettesben heverték ki a szakításukat

szerelmi bánat Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva és fia együtt nézett szembe a szakítással és az újrakezdéssel: egy közös utazás során heverték ki szerelmi bánatukat. 

"Édesanyámmal mindig is jó volt a viszonyom, és amikor mindketten szakítottunk, nagyon jól jött a közös program, mivel egymást segítettük ki a szomorúságból. Öt évig voltam együtt a volt kedvesemmel, rendkívül megviselt a különválásunk" - mesélte a Borsnak Csepregi Éva fia, Dávid, aki édesanyjával közel egyidőben szakított. Az énekesnőnek 15 év után ért véget a párkapcsolata, ezért tavaly nyáron felvetette a közös utazás ötletét.

Csepregi Éva fiával, és annak édesapjával. Forrás: Tv2

"Együtt vészeltük át ezt az időszakot, és egy kicsit itthon hagytuk a problémákat. Jól éreztük magunkat, sok-sok élményt szereztünk, megismertük a szigetet, és ezzel egy teljesen új életet tudtunk kezdeni" – emlékezett vissza Csepregi Éva, akinek fia azóta ismét boldog párkapcsolatban él, ráadásul az énekesnő imádja fia új választottját: "Nagyon helyes lány az új párja. Én tiszta szívvel fogadok mindenkit, és bízom a fiam választásában" - mondja.

Luxusutat kapott ajándékba Weisz Fanni: Balira viszi a férjehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190922-luxusutat-kapott-ajandekba-weisz-fanni-balira-viszi-a-ferje.htmlWeisz Fanni édesanyjának aggodalmai ellenére, a siket modell boldog házasságban él Hajmási Péterrel. Állítják, harmonikus életük oka, hogy mindig odafigyelnek egymásra. A fiatal férj ezúttal, Fanni 27. születésnapján igazán kitett magáért. Utazás--Az idő múlik, a világ körülöttünk pedig megállíthatatlanul változik - Fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190920-az-ido-mulik-a-vilag-korulottunk-pedig-megallithatatlanul-valtozik-fotok.htmlGondolkodtál már azon, hogy hogyan nézett ki egy híres, vagy épp csupán számodra ismert táj, épület 30, 50 évvel ezelőtt? Ha a válaszod igen, úgy imádni fogod a fejlődés gyönyörű vagy épp esztétikailag pusztító változásait bemutató képeit. UtazásOrigo5 tipp - A legszebb őszi városlátogatási úti célokhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190919-5-tipp-a-legszebb-oszi-varoslatogatasi-uti-celok.htmlSzámtalan eldugott kis város van Európában, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. Gyönyörű tájak, csodás épületek és magával ragadó kultúra – összeszedtük a legszebb 5 várost, amik ősszel igazán lenyűgözőek. UtazásOrigoTolvai Reni a Kanári-szigeteken forgatja legújabb videoklipjét: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190918-tolvai-reni-a-kanariszigeteken-forgatja-legujabb-videoklipjet-foto.htmlTolvai Reni legújabb videoklipjét forgatja a Kanári-szigeteken. Gyönyörű outfitje mellett nem tudunk elmenni. UtazásOrigoGusztustalan hotelszobák, ahova te sem tennéd be a lábad - Fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190911-gusztustalan-hotelszobak-ahova-te-sem-tenned-be-a-labad.htmlCikkünkben olyan hotelszobák fotóit gyűjtöttük össze, amelyek annyira undorítóak, hogy te sem szívesen éjszakáznál bennük. UtazásOrigoEzért ilyen boldog Szilágyi Liliána mosolyahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190831-ezert-boldog-szilagyi-liliana-mosolya.htmlNyaralni indul Szilágyi Liliána, örömét pedig meg is osztotta az Instagramon a követőivel. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.