kapcsolódj ki otthon is bábszínház SOS Gyermekfalu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sok szülőnek okoz fejtörtést, hogyan kösse le gyereke figyelmét a négy fal között karantén idején. Az SOS Gyermekfalu ötlete biztosan beválik majd.

Önmagában a kicsik lekötése nem könnyű feladat, de ha közben a szülőnek dolgoznia is kell, az az igazi kihívás. Szórakoztatni, tanulni, dolgozni, főzni a családnak külön-külön sem egyszerű, együtt azonban mélg nehezebb kivitelezni. Egy idő után a gyerek megőrül a négy fal között, unatkozik, a szülő pedig egyre feszültebb lesz..

Hogy hogyan bírja ki a gyerek a bezártságot? Hogyan nem őrül bele a szülő a feladatba?

Az SOS Gyermekfalvaknál élő nevelőszülők és a körülöttük dolgozó szakemberek ebben nagyon profik: tele vannak ötletekkel, hogy mit lehet egy ilyen helyzetben csinálni. segítséget is adnak ehhez a rendkívüli időszakhoz, amihez még kellékek sem igazán kellenek.

Hokedliszínház, SOS Gyermekfalu Forrás: SOS Gyermekfalu

Ki tudja mi az a hokedli? Konyhai ülőbútor, támla nélküli szék. Nevelőszülőnknél, Piroskáéknál ez is új életre kelt, ráadásul alakváltó eszköz: időnként cicaágy, néha bábszínház. Megkezdte előadásait a Hokedliszínház...

Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek nyújt szerető, biztonságos otthont, akikről szüleik nem tudnak gondoskodni. Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége, halála miatt került az SOS-be. Azért dolgozunk, hogy egy gyerek se nőjön fel egyedül. Alapítványként adományokból tartjuk fenn magunkat, ezért örülünk, ha bármilyen összeggel támogatsz minket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.