Nem jött be Toncsinak a könyvbiznisz

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
botránykönyv könyvkiadó szerelem Bálint Antónia Titkok per eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt szépségkirálynő botránykönyve nem nagyon fogy a boltok polcairól. Ráadásul a könyvben leírtak miatt perekre is számíthat Toncsi.

Bálint Antónia kislányának ajánlotta "A királynő meztelen" című könyvét, amelyet saját kiadásban dobott piacra. Toncsi egykori szerelmi titkait teregeti ki a könyvben. A Bors információi szerint az ötlet rosszul sült el.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Hódi Pamela 139 ezerért kapott új ruhákathttp://www.life.hu/bulvar/20140130-hodi-pamelat-a-tv2-n-futo-edes-elet-szereplojet-parja-berki-krisztian-draga-ruhakkal-kenyezteti.htmlBerki Krisztián vásárolni vitte Pamelát, aki nem fogta vissza magát, így több csomag ruhával távoztak.TV + Bulvár--Megszületett Völgyesi Gabi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140130-volgyesi-gabinak-a-unique-egyuttes-enekesnojenek-megszuletett-masodik-kisfia.htmlA Unique együttes énekesnőjének második kisfia programozott császármetszéssel jött világra.Család--Détár Enikőt nem zavarja a korkülönbséghttp://www.life.hu/intim/20140130-detar-eniko-szinesznot-nem-zavarka-hogy-parja-peter-tiz-evvel-fiatalabb-nala.htmlTíz évvel fiatalabb férfiba szerelmes a színésznő, aki már túltette magát a korkülönbségen és boldog új párja oldalán.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.