Forrón ölelkezik Shakira és Rihanna

csók szexi Shakira Rihanna ölelés videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent a két énekesnő közös videoklipje, amely igazán tüzesre sikeredett.

Ha két szexi szupersztár összefog, semmi kétség, hogy a végeredmény is iszonyatosan dögös lesz. Ez történt Shakira és Rihanna esetében is: a barbadosi szépség csatlakozott a kolumbiai bombázóhoz legújabb szólólemezén, a Can't Remember To Forget You-n.

A fülledt klip elején Shakira, aki elképesztően jól fest a szülés után, pink rúzsban kéjeleg egy ágyon, majd megjelenik Rihanna és felforrósodik a hangulat. A vadító szerelésben feszítő duó igencsak közel kerül egymáshoz, meztelenül ölelkeznek és simogatják egymást.

A világ legszebb metróállomásaihttp://www.life.hu/csalad/20140109-a-vilag-legszebb-metroallomasai.htmlUgyan a budapesti 4-es metró állomásai is gyönyörűre sikerültek, azért nem árt, ha körbenézünk, egyes országokban hogyan festenek a földalatti közlekedési eszköz egyes megállói. Egyik-másik nem mindennapi építészeti remekmű.CsaládOrigoVarrónő lett a börtönben Rezesováhttp://www.life.hu/news/20140131-eva-rezesova-a-halalos-kozuti-balesetet-okozott-milliomos-no-varrono-lett-a-bortonben.htmlKülönleges táskákat varr a börtönben Eva Rezesová, aki már viselte is az egyik különleges, saját tervezésű darabot.NewsOrigoHódi Pamela 139 ezerért kapott új ruhákathttp://www.life.hu/bulvar/20140130-hodi-pamelat-a-tv2-n-futo-edes-elet-szereplojet-parja-berki-krisztian-draga-ruhakkal-kenyezteti.htmlBerki Krisztián vásárolni vitte Pamelát, aki nem fogta vissza magát, így több csomag ruhával távoztak.TV + Bulvár--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.