Nem készült el a Facebook-videód? Ez lehet az oka

Forrás: Getty Images/(c) JaysonPhotography/Jaysonphotography -
user Facebook kisvideó évforduló klip születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbb a Facebook 10. évfordulójára készült kisvideók, majd az azokat gúnyoló mémek lepték el a közösségi oldal üzenőfalát. Sokan azonban hiányolták a saját kisfilmjüket. Nos, kiderült, miért nem készült el mindenkinek az egy perce. 

Alapvetően két oka lehet annak, ha valaki nem látja a Facebook 10. születésnapja alkalmából minden felhasználó számára személyre szabottan elkészített videót - derítette ki a hvg.hu. Az egyik, ha valaki egész egyszerűen nem tett közzé annyi tartalmat a Facebookon, hogy a videót elkészítő rendszer meg tudta volna csinálni a klipet. Ekkor csupán néhány képet kapott ajándékba a kisfilm helyett. Ez történt akkor is, ha a felhasználó elegendő képet, ám kevés szöveges tartalmat töltött fel a közösségi oldalra.

Forrás: Getty Images/(c) JaysonPhotography/Jaysonphotography

Van egy másik eset is, amikor valakinek bár elkészült a videója, meg is nézte, de aztán úgy ítélte meg a kisfilmben szereplő valamelyik tartalomról, hogy nem szeretné, ha benne lenne az összeállításban, és törölte azt. Ebben az esetben a Facebook eltávolította a videót, hiszen a benne szereplő egyik elem adatvédelmi szempontból problémássá vált.

Tehát ha a későbbiekben is látni szeretnéd a videódat, a benne szereplő képek vagy posztok közül ne törölj le semmit, hamarosan ugyanis bekapcsolnak egy új funkciót: a szerkeszthetőséget. Hogy ezt mikor aktíválják, még nem tudni.

A magyar Facebook legnagyobb kamuhíreihttp://www.life.hu/news/20140205-a-facebook-kozossegi-oldal-legnagyobb-hoaxai-aminek-mindenki-bedolt.htmlA közösségi oldallal kapcsolatban fennállása óta rengeteg álhír jelent meg - Magyarországon is -, felhasználók sokaságát átverve ezzel.News--Videót készített mindenkiről a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140204-a-facebook-kozossegi-portal-10-eves-szuletesnapjan-egy-egyedi-videot-keszitett-mindenkirol.htmlA 10 éves közösségi portál megajándékozott bennünket egy rólunk készült kis videofilmmel.News--Elkezdődött a téli olimpiahttp://www.life.hu/news/20140206-felvontak-a-magyar-zaszlot-a-szocsi-teli-jatekok-olimpiai-falujaban.htmlA nyitóünnepség csak pénteken lesz, de már csütörtökön is vannak selejtezők a szocsi téli olimpián. A magyar zászlót már felvonták az olimpiai faluban.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.