Magához tért és jól van az iskolában lezuhant fiú!

tinédzser kóma orvosi csoda öngyilkosság iskolai erőszak zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felébredt a kómából és a csodával határos módon semmilyen maradandó sérülés nem mutatkozik azon a 17 éves székesfehérvári fiún, aki vélhetően az iskolai zaklatások miatt kísérelt meg öngyilkosságot még január elején, ahogy azt korábban a Life.hu is megírta.

A Blikk értesülései szerint az egy hónapja tartó kóma után most magához tért, de még nem emlékszik semmire a a szerencsétlenségből.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Az utolsó emlékképe a szilveszteri buli. Amikor magához tért, rettenetesen megijedt, nem tudta, mit keres a kórházban" - mesélte a Blikknek S. Lászlóné, a fiú édesanyja. "Azt mondta, csak az rémlik, hogy táncolnak a barátaival, majd hazaér, és elalszik. A következő kép az volt, hogy felriad a kórházban. Igazság szerint valahol örülök is neki, hogy a boldog pillanatok maradtak meg, nem a szörnyű zuhanás."

A csodával határos módon csak bekötözött arca, sebek és hegek emlékeztetnek az átvészelt bajra, de tudja mozgatni a lábát és válaszol a feltett kérdésekre. Az édesanya hálás az orvosoknak, mentősöknek és nővéreknek - mindenkinek, aki segített fiát visszavezetni az életbe. A fiúnak vélhetően hamarosan visszatér az emlékezete is, és pszichológus segít feldolgozni az álélt traumát.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.