téli olimpia jégtáncos Szocsi 2014 Nelli Zhiganshina szocsi olimpia Alexander Gazsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem kifejezetten a villantásokért nézzük a téli olimpiát, azért van olyan, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni.

A hétvége legpikánsabb képét Nelli Zhiganshina és Alexander Gazsi német jégtáncos páros produkálta. Sem a mozdulatot, sem az arckifejezést nem tudjuk szavakba önteni, viszont megmutatjuk nektek.

Forrás: AFP

Arra azért kíváncsiak lennénk, mennyire vonta el Alexander figyelmét a versenyről partnernője dekoltázsa. Persze az is elképzelhető, hogy semennyire, hiszen olyan sokat próbálnak együtt, hogy Nelli már semmivel sem tudja levenni a lábáról a férfit.

A szocsi olimpiai megnyitó legemlékezetesebb öltözékeit itt, a magyar sífutók formaruháját pedig itt nézheted meg.

Színkavalkád Szocsiban – Emlékezetes formaruhák a megnyitónhttp://www.life.hu/trend/20140207-olimpia-szinkavalkad-szocsiban-emlekezetes-formaruhak-a-megnyitorol.htmlMegkezdődött a 22. téli olimpia Szocsiban, a megnyitón pedig volt alkalmunk szemügyre venni a formaruhákat. Míg 2 éve a londoni olimpián tudtunk miből válogatni, ezúttal inkább csak más-más színű síoverallokat láttunk az ünnepségen. Persze találtunk néhány darabot, amelyekről érdemes néhány szót ejteni - be is mutatjuk most őket.Trend--Botrányos magyar síruhák Szocsibanhttp://www.life.hu/trend/20140206-magyar-sifutoink-formaruhajan-hatalmas-kalocsai-motivum-diszeleg-szocsiban.htmlSportolóink fenekén hatalmas kalocsai minta terül el. Nem túl ízléses.TrendOrigoA legszebb síterepek Salzburg környékénhttp://www.life.hu/lifeutazas/20140207-a-legszebb-siterepek-salzburg-kornyeken-kaprun-bad-gastein-obertauern.htmlSalzburg nemcsak a Mozart emlékeit kereső turistákat, hanem a lelkes síelőket is vonzza, hiszen a tartomány tele van kiváló síterepekkel. Megmutatjuk a három legjobbat.Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.