átverés Pogány Judit színház színész Keresztes Ildikó előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség egy magát rendezőnek kiadó férfi után nyomoz, aki a jelek szerint több tucat magyar színészt, táncost és énekest vert át. Hónapokig próbáltak a nem létező darabra, de eddig egy forintot sem kaptak- írja a Bors. 

A történet azért is különleges, mert a Rent című musicalt színpadra álmodó Molnár Szilárd számos színházat és elismert színészt, énekest a színpadra álmodott, olyanokat is, akik a mai napig nem hallottak erről. Például Keresztes Ildikót vagy Pogány Juditot.

Sztárok, Keresztes Ildikó Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Októberben folytak a meghallgatások, majd összeállt a társulat, és elkezdődtek a próbák – nyilatkozta a Borsnak Szerémy Dani. – Megállapodásokat kötöttek velünk, próbapénzt ígértek, majd országos turnét. A Belvárosi Színházba tervezték a bemutatót, de jöttek a furcsaságok. Kiderült, hogy a velünk szerződő cég telephelye nem stimmel, a darab jogai rendezetlenek, a Belvárosi Színház helyett a Tháliában leszünk, majd az is, hogy ott a premierek napján más előadások zajlanak. Egy idő után úgy éreztük, szinte egyetlen szavát sem hihetjük el a rendezőnek, ezért valamennyi állítását ellenőriztük. De mindig mindent megmagyarázott – mondta a fiatal színész.

"Volt, aki az érettségi előtt adta fel a tanulást, hogy megkapja a szerepálmát. Mindeközben a rendező a szakma nagyjai közül is bedobott néhány nevet: gyakran emlegette Pogány Juditot és Keresztes Ildikót, akiknek a neve felkerült további tervezett előadások plakátjaira is."

A károsultak a közösségi portálon indítottak oldalt, hogy nyilvánosság elé tárják a történteket és az egyik színház képviselője feljelentést is tett az ügyben.

"Nincs ugyan minden rendben, van egy kis káosz, de március­ban bemutatjuk a darabot. Rent! a címe, ez egy átirat, felkiáltójellel – mondta a rendező a Borsnak. Molnár Szilárd közölte: tíz éve rendez, de nincs rendezői végzettsége. Azt ígérte, később bővebben kifejti álláspontját.

Időközben már a Bősendorfer című darab plakátja is felkerült a netre. Szintén Molnár Szilárd rendezi, a Spinoza Színház mutatja be Pogány Judit főszereplésével. Legalábbis az ígéret szerint…

Szulák berágott, felmondással fenyegette meg a színházathttp://www.life.hu/bulvar/20140114-szulak-hirtelen-felmondott-a-jatekszinnel.htmlKiverte a biztosítékot Szulák Andreánál, hogy Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója elárulta a Blikknek, kolléganője elfeledkezett a péntek esti előadásáról, és taxival sietett a színházba.TV + BulvárEszenyi az egyedüli pályázó a Vígszínház élére?http://www.life.hu/kult/20140108-egy-palyazat-erkezett-a-vigszinhaz-igazgato-posztjara-a-beadasi-hatarido-lejarta-elott-lehet-hogy.htmlEgyetlen pályázat érkezett az igazgató posztra a beadási határidő lejárta előtt - közölte az MTI érdeklődésére a Főpolgármesteri Hivatal Kommunikációs Igazgatósága. Valószínű, hogy Eszenyi Enikőről van szó.KultSok a sérült a londoni színházi balesetbenhttp://www.life.hu/bulvar/20131220-a-londoni-apollo-szinhazban-eloadas-kozben-leomlott-a-mennyezeti-vakolat-egy-resze-sokan.htmlA londoni Apollo Színházban előadás közben leomlott a mennyezeti vakolat egy része. Több mint nyolcvanan sérültek meg.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.