Majdnem öngyilkos lett a lottónyertes

Forrás: RTLKLUB -
hajléktalan gondolatok öngyilkosság lottónyertes szerencse ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andraschek Lászlóról, a hajléktalan lottónyertesről kiderült, mielőtt hatalmas szerencse érte majdnem eldobta az életét.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Andraschek László 630 millió forintot nyert a lottón. A férfi a telitalálat előtt megjárta a poklot. Többször volt hajléktalan és alkoholproblémákkal küzdött. A nyeremény előtt is a kilakoltatástól rettegett a feleségével. A férfi most azt is elárulta, hogy korábban az életét is el akarta dobni - írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

Hamarosan újabb rekordnyereménnyel gazdagodhat az a szerencsés, akinek sikerült az öt számot eltalálnia. A héten már minden idők hatodik legnagyobb nyereménypénze, 2,4 milliárd kecsegtet az ötösön.


Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Történelmi magyar siker Szocsibanhttp://www.life.hu/news/20140212-miklos-edit-magyar-sizo-a-hetedik-helyen-vegzett-szocsiban-a-teli-olimpian.htmlMiklós Edit minden idők legjobb magyar alpesisí-eredményét elérve a hetedik helyen végzett lesiklásban a téli olimpia szerdai versenynapján. Berecz Anna 35. lett – tudósít az Origo.hu. Gratulálunk!NewsOrigoMeghalt az egykori gyerekszínész, Shirley Templehttp://www.life.hu/news/20140211-shirley-temple-hollywood-egyik-legismertebb-gyerekszinesze-85-eves-koraban-elhunyt.html85 éves korában elhunyt az egyik legismertebb gyerekszínész – tudósít a BBC. Kaliforniai otthonában, családi körben érte a halál hétfőn.News--Boldog születésnapot, Jennifer Aniston!http://www.life.hu/news/20140211-jennifer-aniston-a-jobaratok-sztarja-februar-11-en-unnepli-45-szuletesnapjat.htmlKedvenc Jóbarátunk február 11-én ünnepli 45. születésnapját!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.