Halálos magasságban – lenyűgöző videó

Forrás: Facebook/Vadim Makhorov -
mászás orosz biztonság illegális magasság Shanghai Tower felhőkarcoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Illegálisan hatolt be a Sanghai Towerbe az a két fiatal orosz, akik a következő lenyűgöző kisfilmet készítették extrém kirándulásukról. Tériszonyosoknak nem ajánljuk.

Két orosz fiatal, Vadim Makhorov és Ritaliy Raskalov néhány héttel ezelőtt Kínába utazott, hogy megmásszák a világ második legmagasabb felhőkarcolóját, a Shanghai Towert. Tervüket épp a kínai újév kezdetére időzítették, remélve, hogy így kicselezhetik az épület biztonsági rendszerét.

Vadim Makhorov szédítő magasságban Forrás: Facebook/Vadim Makhorov

A Shanghai Tower ugyanis jelenleg felújítás alatt áll, ezért a belépését is megszigorították. A két fiú összesen 120 emeletet mászott, hogy aztán felhőkarcoló tetején töltsék az éjszakát, várva, hogy kiderüljön az idő. Reggel felkapaszkodtak az épület egyik darujára, ahonnan páratlan és egyben szédítő kilátás nyílott az egész városra. Kirándulásukat videóra vették, amelyet alább te is megnézhetsz:

A menstruáció története – videó a múltbólhttp://www.life.hu/drlife/20140212-a-menstruacio-tortenete-a-disney-1946-ban-keszult-felvilagosito-oktatofilmje-a-menstruaciorol.html1946-ban jelent meg a Disney felvilágosító kisfilmje, amely egy tampongyártó cég megbízásából készült iskolások számára.Dr. LifeOrigoNem készült el a Facebook-videód? Ez lehet az okahttp://www.life.hu/news/20140206-a-facebook-10-szuletesnapjara-nem-kapott-mindenki-kisvideot.htmlElőbb a Facebook 10. évfordulójára készült kisvideók, majd az azokat gúnyoló mémek lepték el a közösségi oldal üzenőfalát. Sokan azonban hiányolták a saját kisfilmjüket. Nos, kiderült, miért nem készült el mindenkinek az egy perce. News--Ilyen happy Budapest - egy videóban bemutatják!http://www.life.hu/kult/20140129-elkeszult-pharrell-williams-happy-cimu-szamanak-budapesti-klipverzioja.htmlA mindössze négy perces kisfilmből megtudhatod, milyen, ha boldogok vagyunk, milyen buli a magyar fővárosban az élet...KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.