Egyéves Asha, az állatkert cuki kiselefántja

Forrás: MTI/Kovács Attila -
torta Asha Fővárosi Állat- és Növénykert elefánt születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tortával köszöntötték az állatkert sztárját, aki 2013. február 14-én, éppen Valentin-napon született.

Milyen gyorsan cseperedik Asha! Még csak most volt 100 napos, de máris elérkezett az egyéves születésnapja. A Fővárosi Állat-és Növénykert ormányosa kapott egy tortát és labdát is ezen alkalomból.

Asha a szülinapi tortával mamája oldalán Forrás: MTI/Kovács Attila

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az apróság tavaly februárban született és azóta is ő a közönség egyik kedvence.

Párna, amellyel csókolózni is tudszhttp://www.life.hu/news/20140214-emily-king-valentin-napra-gumiajku-csokparnakat-tervezett.htmlElképesztő ötletét valósította meg Valentin-nap alkalmából Emily King. A praktikus párna alkotója úgy véli, amíg nincs partnerünk, ezekkel is gyakorolhatjuk a csóktechnikát. NewsOrigoA legjobb anya-fia esküvői tánchttp://www.life.hu/news/20140214-oromanya-es-fia-fantasztikus-tanca-az-eskuvon.htmlFantasztikus videó egy belevaló örömanya és fia parádés esküvői táncáról.NewsOrigoNyilvánosan mászott rá barátnőjére Mel Bhttp://www.life.hu/news/20140214-egy-luxusjachton-maszott-ra-baratnojere-mel-b-amirol-lesifotok-is-keszultek.htmlEgy luxusjachnon lazított a három barátnő, nem is akárhogyan.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.