Így tűnik el pár perc alatt egy nappali berendezése

tolvaj videó lakásbiztosítás Budapest lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik hazai biztosítócég megdöbbentő videót készített. A főváros egyik terére kipakolt teljes nappali berendezésével szemléltette: az emberek egy része mindent visz, ami mozdítható. Mi azért szeretnénk optimistábbak lenni, és hinni benne, hogy csupán a lakásbiztosítás értékesítése érdekében váltak tolvajjá a járókelők.  

Fényes nappal, Budapest egyik legforgalmasabb pontján vették fel az alábbi kisfilmet. A látvány döbbenetes, mi tulajdonképpen nem is tudjuk eldönteni, higgyünk-e a szemünknek.

A videó célja persze egyáltalán nem titkos. Marketingcélokat szolgál, és lakásbiztosítás megkötésére ösztönöz.

Ablaktalan lesz a jövő utasszállítójahttp://www.life.hu/news/20140220-a-spike-s-512-fejlesztoi-nem-terveznek-ablakokat-a-szuperszonikus-maganrepulogepukre.htmlEgyáltalán nem terveznek ablakokat a világ első szuperszonikus magánrepülőgépére - jelentették be a Spike S-512 fejlesztői, írja az Origo.NewsOrigoNői főszerkesztő egy szaúdi újságnálhttp://www.life.hu/news/20140217-szaud-arabia-torteneteben-eloszor-kerult-no-szommaja-dzsabarti-egy-ujsag-foszerkesztoi-szekebe.htmlSzaúd-Arábia történetében először került nő egy újság főszerkesztői székébe. A hírt vasárnap tudatta az érintett újság, az angol nyelvű Saudi Gazette című napilap világhálós honlapján - számol be az MTI. NewsOrigoGyönyörű lányokkal a biztonságérthttp://www.life.hu/news/20140217-az-air-new-zealand-cook-szigeteken-forgatta-repulesbiztonsagi-tajekoztatojat.htmlFigyelemre méltó repülésbiztonsági tájékoztatóval szórakoztatja utasait az Air New Zealand.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.