helyi járat utazás bicikli Budapest busz kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo.hu bloggere összegyűjtött néhány olyan dolgot, amit szívesen látna Budapesten is.

Tetszettek neki például azok a helyi járatok, amiknek az elejére fel lehet dobni a bringát, vagy azok a jelzések a brüsszeli buszokon, ahol egyértelműen jelzik, mely üléseket kell átadni például a kismamáknak. Még több ötletes, vidám és jópofa dolgot itt találsz.

Forrás: Origo

Adatvédelmi változtatást jelentett be a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140222-a-facebook-kozossegi-portal-elhunytakra-vonatkozo-adatvedelmi-valtozast-jelentett-be.htmlA Facebook pénteken egy adatvédelmi változtatást jelentett be az elhunytak Facebook-profiljával kapcsolatban. Mostantól kezdve nem lehet majd megváltoztatni a halott korábban tett adatvédelmi beállításait, azok úgy maradnak, ahogy a felhasználó hagyta őket. Azaz ha valakinek a halála előtt publikus volt a profilja, akkor az úgy is marad. News--Így tűnik el pár perc alatt egy nappali berendezésehttp://www.life.hu/news/20140220-videot-keszitett-egy-hazai-biztosito-amellyel-a-lakasbiztositas-fontossagara-hivtak-fel-a-figyelmet.htmlAz egyik hazai biztosítócég megdöbbentő videót készített. A főváros egyik terére kipakolt teljes nappali berendezésével szemléltette: az emberek egy része mindent visz, ami mozdítható. Mi azért szeretnénk optimistábbak lenni, és hinni benne, hogy csupán a lakásbiztosítás értékesítése érdekében váltak tolvajjá a járókelők. NewsOrigoAblaktalan lesz a jövő utasszállítójahttp://www.life.hu/news/20140220-a-spike-s-512-fejlesztoi-nem-terveznek-ablakokat-a-szuperszonikus-maganrepulogepukre.htmlEgyáltalán nem terveznek ablakokat a világ első szuperszonikus magánrepülőgépére - jelentették be a Spike S-512 fejlesztői, írja az Origo.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.