Öngyilkos lett az ausztrál Topmodell leszek zsűritagja

modell halál öngyilkos zsűritag Ausztrália Charlotte Dawson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlotte Dawsont holtan találták lakásában. 47 éves volt. A hírek szerint öngyilkos lett.

Nagy port kavart Charlotte Dawson halálhíre. Az Australia's Next Top Model, vagyis az ausztrál Topmodell leszek egyik zsűritagját, korábban sikeres modellt vasárnap találták holtan sydney-i luxuslakásán Woolloomoolooban. Saját kezével vetett véget életének mindössze néhány perccel azután, hogy nyilvánosan kihirdették: lakását aukcióra bocsátják.

Charlotte Dawson Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Az egykori modell, televíziós személyiség évek óta küzdött depresszióval, aminek gyakran hangot is adott közösségi oldalán. Egy korábbi interjúban bevallotta, még mindig szereti volt férjét, Scott Miller úszó olimpikont, akivel egy éven át tartó házassága felbomlott. Kevesen tudják, hogy Charlotte 2000-ben teherbe esett, amikor férje az olimpiai felkészülés közepén tartott, de mivel a kicsi zavarta volna Millert, megszakította a terhességet. Azóta sem bocsátott meg magának. Sokak szerint ez okozta mély depresszióját.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Depressziós? Tuti befutó? Átlagos? http://www.life.hu/news/20140225-erdekes-reakciok-jottek-kulfoldrol-kallay-saunders-andras-running-cimu-eurovizios-dalara.htmlEgész Európa az Eurovíziós Dalverseny nemzeti győztes dalait hallgatja, hiszen szeretnék előre meghallgatni a koppenhágai döntőbe jutott számokat. Íme, vélemények a magyar dalról.News--Leckéket ad a királynő Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/news/20140225-erzsebet-kiralyno-illemleckeket-tortenelmet-es-kulturat-tanit-katalin-hercegnonek-ausztaliai-utjuk.htmlAlaposan felkészíti Erzsébet királynő unokája feleségét ausztráliai útjukra.News--Beperelték Nicki Minaj-thttp://www.life.hu/news/20140224-nicki-minaj-amerikai-enekesnot-beperelte-egykori-fodrasza-es-stylistja-terence-davidson.htmlA rappert egykori stylistja vádolta meg azzal, hogy az általa tervezett parókákat a saját neve alatt adta el.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.