Hatalmas süni sokkol Londonban

Forrás:http://watch.uktv.co.uk/ -
tévéműsor sündisznó London park sokkoló szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több méter magas sündisznót állítottak ki egy londoni parkban - a járókelők nagy örömére.

Nem kicsit lepődhettek meg vasárnap reggel azok a londoniak, akik aznap a Clapham Common felé vették az irányt. Ide állították ki azt a majdnem 4 méter magas és 5 méter hosszú sündisznót, amely egy hamarosan induló brit tévéműsor egyik „szereplője" lesz.

Forrás: http://watch.uktv.co.uk/

A meglehetősen élethűre sikerült állaton két hónapon keresztül dolgozott egy csapat szobrász, akik a tüskéket fából, a szőrös részeket pedig kókuszrostokból készítették el.

Gazdira lelt a gigamacska Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20140219-bostonban-talaltak-a-hatalmas-10-kilos-kilencven-centis-macskat-picklest.htmlA hatalmas cicus akkora, mint egy kisebb kutya. Gazdijai viszont így is imádják és nem bánják, hogy több macskaeledelt kell venniük.News--Macskakakival állt bosszút, amiért nem vették felhttp://www.life.hu/news/20140211-jevons-brown-amerikai-ferfi-macskakakit-kuldott-azoknak-a-cegeknek-akik-nem-vettek-fel-dolgozni.htmlJevons Brown amerikai férfi különös módon bosszulta meg a munkaadóknak, amiért nem őt vették fel cégükhöz dolgozni.News--Hét szuper dolog, amitől jobb hely lehetne Budapesthttp://www.life.hu/news/20140224-az-origo-bloggere-budapesten-ezeket-a-brusszeli-zurichi-jopofasagokat-szivesen-latna.htmlAz Origo.hu bloggere összegyűjtött néhány olyan dolgot, amit szívesen látna Budapesten is.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.