Egy bögre kutya - imádnivaló fotók

Forrás: Instagram/kun_kun_30 -
kutya fotó Instagram bögre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azoknak, akik szeretik fotózni házi kedvencüket, és azoknak is, akik szeretnek gyönyörködni benne: bögrébe ültetett kutyusok az új Instagram-őrület.

Hála az internetnek, minden őrült ötlet megagyorsasággal terjedhet. Nincs ez másképp a bögrékbe tett kutyákkal sem, akiket a lelkes gazdik ültetnek le néhány pillanat erejéig, hogy elkészíthessék róluk a jópofa képet. Még több bögrés-állatkás fotóért kattints ide.

Forrás: Instagram/kun_kun_30
Cuki nyakláncot kapott a húgától Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20140224-katalin-hercegno-aranyos-nyaklancot-kapott-hugatol-pippa-middletontol.htmlA kis György és Vilmos herceg is ott lóg a hercegnő nyakában. Az ékszert a hírek szerint Pippa ajándékozta oda nővérének.TrendOrigoEzért a kutya az ember legjobb barátjahttp://www.life.hu/news/20140221-vilagelsokent-magyar-kutatok-hasonlitottak-ossze-a-kutyak-es-emberek-agymukodeset.htmlMagyar kutatók vizsgálták először az ember és a kutya agyműködését, és számos hasonlóságra bukkantak. Ezek jelenthetik a magyarázatot arra, hogy miért működik olyan jól a kommunikáció, és miért olyan erős a szövetség a két faj között.News--Egyéves Asha, az állatkert cuki kiselefántjahttp://www.life.hu/news/20140214-asha-az-allatkert-elefantja-egyeves-szuletesnapjat-tortaval-unnepelte.htmlTortával köszöntötték az állatkert sztárját, aki 2013. február 14-én, éppen Valentin-napon született.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.