Ennyire segítőkészek a magyarok

hideg szenvedés teszt magyar kislány Norvégia fagy segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy didergő kislánnyal tesztelték, mennyire vagyunk segítőkészek, ha egy szenvedő kiszolgáltatott embertársunkkal találkozunk.

A Magyar kezdeményezés ötletadója egy Norvégiában készített videó volt, amelyben a kiszolgáltatott szíriai gyerekek sorsára akarták felhívni a figyelmet. A magyar videónak pedig az volt a rendeltetése, hogy teszteljék, mi mennyire vagyunk segítőkészek.

Ahogy a fenti felvételből is látszik, elsőre sokan nem álltak meg, nem tudták mire vélni a szituációt. Később azonban a Kálvin téren átrohanók közül többen észrevették a kislányt, volt, aki kabátot, és volt, aki sálat adott rá vagy pokrócot hozott neki. Segítségnyújtásból erős közepesre vizsgáztunk...

Nincs több Facebook-emailhttp://www.life.hu/news/20140227-megszunik-marciustol-a-facebook-email-mert-alig-hasznalta-valaki.htmlA közösségi oldal több mint három évvel bevezetése után megszünteti saját email szolgáltatását, mert azt gyakorlatilag senki nem használta.News--Két hétig őrizték halott gazdájukat a boxerekhttp://www.life.hu/news/20140227-ket-boxer-ket-hetig-orizte-gazdajat-egy-lakasban-aki-sajat-kezevel-vethetett-veget-eletenek.htmlAz ebek fizikailag jó állapotban vannak, a lelkük viszont romokban. Gazdájuk állítólag öngyilkos lett.NewsOrigoMeghalt Novák Dezső kétszeres olimpiai bajnok labdarúgóhttp://www.life.hu/news/20140227-novak-dezso-ketszeres-olimpiai-bajnok-labdarugo-75-eves-koraban-elhunyt.htmlA magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége, a Fradi örökös bajnoka a családjától kapott tájékoztatás szerint 75 éves korában hunyt el – számol be az Origo.hu az MLSZ-re hivatkozva. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.