gyilkosság ártatlanság Oscar Pistorius paralimpikon tárgyalás futó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a paralimpiai bajnok futó ügyének tárgyalása a dél-afrikai Pretoriában. Azzal vádolják, hogy tavaly februárban megölte a barátnőjét. Ő azonban ártatlannak vallja magát.

Késve kezdődött Oscar Pistorius perének első tárgyalási napja. A tárgyalásra felkért tolmács a bíróságon összeomlott, másikat kellett szerezni – írja az Origo, ahol percről percre nyomon követheted az ügyet.

Oscar Pistorius az első tárgyalási napon Forrás: MTI

A hatszoros paralimpiai bajnok dél-afrikai futót azzal vádolják, hogy 2013 februárjában több lövéssel meggyilkolta barátnőjét, Reeva Steenkamp modellt. Ha bizonyítást nyer a szándékos emberölés, Pistorius akár életfogytiglani szabadságvesztéssel is sújtható. A védelem szerint tragikus félreértés történt: a sportoló betörőnek vélte barátnőjét, akit a ház sötét fürdőszobájában, az ajtón keresztül leadott lövésekkel lőtt le.

Újabb elképesztő eredményt ért el Miklós Edithttp://www.life.hu/news/20140302-miklos-edig-otodik-lett-a-noi-alpesi-sizok-vilagkupa-sorozatanak-lesikloversenyen.htmlIsmét szenzációs teljesítményt nyújtott Miklós Edit. A sportolónő az ötödik helyen végzett a női alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi lesiklóversenyén Svájcban. Magyar síelő ilyen előkelő helyen még soha nem zárt vk-viadalon.News--Válság Ukrajnában - Percről percrehttp://www.life.hu/news/20140302-harckeszultseg-ukrajnaban-valsag-vasarnapi-esemenyek-percrol-percre-az-origo-hirportalon.htmlZsiráfbaba született Veszprémbenhttp://www.life.hu/news/20140302-zsirafborju-a-veszpremi-allatkertben-foto.htmlVasárnap hajnalban új jövevény érkezett a veszprémi állatkertbe: egy kiszsiráf.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.