Meghalt Fekete László, az Újpest ezüstcipős futballistája

Újpest halál csatár gólkirály focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyszeres bajnok csatár halálhíréről az UTE Baráti kör hivatalos Facebook-oldala számolt be.

Fekete László 16 évesen lett a lila-fehérek játékosa, 1973-ban mutatkozott be az élvonalban. Az egyszeres kupagyőztes támadó az 1978/79-es idényben 31 találattal nyerte el a gólkirályi címet, ezzel a teljesítménnyel abban az évben Európában a második legjobb góllövő volt, amiért Ezüstcipőt kapott. 1973 és 1984 között 233 bajnoki mérkőzést játszott Újpesten és 136 gólt szerzett. A magyar válogatottban 21 alkalommal szerepelt 1974 és 1979 között és 5 találat fűződik a nevéhez. Életének 60. évében hunyt el - tudósít a távirati iroda.

Megöltek egy fiatal nőt Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20140304-holtan-talaltak-egy-18-eves-lanyt-keddre-virradora-budapesten-x-keruleteben.htmlHoltan találtak egy 18 éves lányt keddre virradóra Budapest X. kerületében.NewsKihasználják Schumacher betegségéthttp://www.life.hu/news/20140304-michael-schumacher-forma-1-pilota-sibalesetebol-es-egeszsegi-allapotabol-a-facebookon-viccet.htmlBizonyára sokan belefutottatok abba, hogy sok barátotok a Facebookon a következő cikket kedveli: "Schumacher felébredt". Talán azt is gondoltátok, hogy ismerősötök miként dőlhetett be ennek, közben pedig simán lehet, hogy a sütimanó elnevezésű oldal a te nevedben is posztolta a bejegyzést. Időközben kiderült, ez nem csupán egy rosszízű tréfa, hanem vírus, amelynek az operációs rendszered is áldozatul eshet. News--Oszter betegségre hivatkozva iszikhttp://www.life.hu/news/20140303-oszter-sandor-szinesz-egy-bevasarlokozpontban-nekiment-a-falnak-ezert-ittas-vezetessel-vadoljak-a.htmlOszter Sándor végre megszólalt, és elmondta a saját verzióját a súlyos károkat okozó balesetéről.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.