Oscar-filmek a kávéban

Forrás: Instagram/baristart -
Oscar-díj rajz film A Wall Street farkasa 12 év rabszolgaság Gravitáció (film) barista kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis kávéhab, egy kis tej, néhány mozdulat a fogpiszkálóval, és máris kész. Az idei Oscar-díjra jelölt filmeket rajzolta egy csésze forró italba egy New York-i barista. Ez aztán a művészet!

Kávéba foglalták az Oscar-díjra jelölt filmeket. Az akció elkövetője egy New York-i barista, bizonyos Mike Breach volt, aki a puszta kávéból és tejhabból varázsolt igazi műalkotásokat a csészékbe. A 28 éves kávéművész, akinek többi alkotását ide kattintva nézheted meg, elmondása szerint unalomból kezdett arcképeket rajzolni az italokba, amelyet mára a tökélyig fejlesztett.

Gravitáció Forrás: Instagram/baristart
Ha szeretnek, neked is jobban kell szeretned!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140303-muller-peter-heti-utravalojaban-arrol-ir-hogy-aki-tobb-szeretetet-kap-annak-tobbet-kell-adnia-is.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 115. rész.Müller Péter--Nőies hátizomra vágysz? – így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20140225-edzes-nagy-amarilla-aerobikoktatoval-hatizom-gyakorlatok.htmlAz egészséges testhez nem csak a kart és a popsit kell edzeni – erős, terhelhető hátizmokra mindig szükség van. Nagy Amarilla, az Ez zsír! aerobikedzője nemrég megmutatta, hogy az irodában milyen gyors és könnyű gyakorlatokkal mozgathatod át a hátizmaidat, ezúttal pedig azt mutatja meg, hogyan erősítheted ezt a testtájat. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huKészíts látványos ékszert két perc alatt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140303-hogyan-legyek-jo-no-keszits-latvanyos-ekszert-ket-perc-alatt.htmlTudtátok, hogy nagyon mutatós nyakláncot lehet készíteni hullámcsatokból? Bizony, így van. Mutatom!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.