Ezért az Oscar-selfie minden idők legjobb önfotója

Forrás: Twitter/Ellen DeGeneres -
Oscar-gála adomány Twitter szponzor Samsung selfie gyerekkórház Ellen DeGeneres Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárokkal zsúfolt kép három millió dollárt hozott egy kórháznak és egy alapítványnak.

Mindenki látta már Ellen DeGeneres híres selfie-jét, amelyet az idei Oscar-gálán készített egy Samsung Galaxy Note készülékkel, (ha mégsem, akkor gyorsan pótold IDE kattintva!) és olyan nagyágyúk fértek rá egyebek mellett, mint Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Meryl Streep vagy Brad Pitt. Azt már tudjuk, hogy a felvételt több millióan osztották meg néhány óra alatt, ezzel még Barack Obama elnök újraválasztásakor írt üzenetének Twitter-rekordját is megdöntötte.

Forrás: Twitter/Ellen DeGeneres

Az viszont csak most derült ki, hogy az önfotó nemes célokat szolgált. A Samsung volt a ceremónia hivatalos szponzora, a show házigazdája, Ellen DeGeneres pedig úgy döntött, eredeti módon használja fel a cég készülékét a selfie során – mondta a cég képviselője. A vállalat pedig meghálálta a szívességet: egy dollárt ajánlott fel minden egyes Twitter-megosztásért összesen három millió dollárig. Lehet, ők sem gondolták, hogy ennyire megőrül majd az internet. A pénz fele - Ellen választása szerint – egy gyerekkórházhoz, a másik része pedig egy, az állati jogok helyzetével foglalkozó alapítványhoz kerül.

Oscar-selfie sztárokkal: felrobbant a Twitterhttp://www.life.hu/news/20140303-ellen-degeneres-oscar-gala-haziasszonya.htmlKét óra alatt több mint kétmillióan osztották meg a gála műsorvezetőjének világsztárokkal zsúfolt önfotóját. Nagyon menő!NewsOrigoEz a nap legjobb videója!http://www.life.hu/news/20140305-ket-francia-srac-meztelenul-egy-lepedovel-tancolnak-a-testuk-elott.htmlVicces, eredeti, bámulatos - és még lehetne sorolni a jelzőket, amelyek mind igazak erre a produkcióra. Két meztelen srác táncos show-ja, persze a legnemesebb testrészüket ügyesen elfedik...(Sajnos.)NewsOrigoÍgy teszi ágyba a pandakölyköt a mamájahttp://www.life.hu/news/20140305-igy-teszi-agyba-a-pandakolykot-a-mamaja-video.htmlBűbájos videó egy pandamaciról, akinek a mamája minden eszközt bevet, hogy végre ágyba tudja kölykét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.