Négylábúak szorult helyzetben – állati fotók

Forrás: Boredpanda.com -
kutya szorulás csata macska bútor lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irtó vicces képek házi kedvenceinkről, akiket legyőztek a bútorok.

Ilyen, amikor a kutyák és macskák elvesztik a csatát a lakás bútorai ellen és beszorulnak. Nézd meg a sorozat legviccesebb képeit IDE kattintva! Nincs más dolgod, csak élvezni a látványt és mosolyogni!

Forrás: Boredpanda.com

Ez a nap legjobb videója!http://www.life.hu/news/20140305-ket-francia-srac-meztelenul-egy-lepedovel-tancolnak-a-testuk-elott.htmlVicces, eredeti, bámulatos - és még lehetne sorolni a jelzőket, amelyek mind igazak erre a produkcióra. Két meztelen srác táncos show-ja, persze a legnemesebb testrészüket ügyesen elfedik...(Sajnos.)NewsOrigoÍgy teszi ágyba a pandakölyköt a mamájahttp://www.life.hu/news/20140305-igy-teszi-agyba-a-pandakolykot-a-mamaja-video.htmlBűbájos videó egy pandamaciról, akinek a mamája minden eszközt bevet, hogy végre ágyba tudja kölykét.NewsOrigoÍgy nyeli le a kígyó a krokodilthttp://www.life.hu/news/20140304-dobbenetes-video-arrol-hogyan-nyeli-le-egybe-a-kigyo-a-krokodilt.htmlHihetetlen, ahogy a kígyó vékony testébe bepréseli a krokodilt. A döbbenetes videót csak erősebb idegzetűeknek ajánljuk.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.