Így reagáltak Kulka János kollégái a vallomására

Forrás: Origo -
Kulka János Pásztor Erzsébet Horváth Ádám reagálás vallomás Schubert Éva másság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésztársak többségét nem lepte meg Kulka vallomása szexuális hovatartozásáról.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Kulka János a Magyar Narancsnak adott interjújában meglepő nyíltsággal vallott másságáról. A Blikk a színész néhány kollégájától érdeklődte meg, mit szólnak Kulka kitárulkozásához.

Forrás: Pályi Zsófia/Origo

Horváth Ádám, aki a Szomszédok rendezőjeként több mint egy évtizeden át dolgozott együtt a színésszel, így fogalmazott: „ha vállalja a másságát, az az ő döntése. Ez olyan mértékben magánügy, hogy nincs jogom ítéletet mondani."

A Kossuth-díjas Pásztor Erzsi szerint a hetero többség gondolkozik egy kicsit konzervatívan, amikor a másság szóba kerül, de a szakmájukban szerencsére nem ez a jellemző. „Tudtam erről, mert nem volt titok. Csak nem beszéltek róla. Nyilván valami kényszerítő oka lehetett annak, hogy Kulka úgy érezte, vállalnia kell" – mondta.

A szintén Kossuth-díjas színésznő, Schubert Éva röviden, de velősen így nyilatkozott: "inkább vállalja, mint sugdolózzanak róla a háta mögött. Jól tette, hogy így tett. Amúgy is mindenki tudta róla, hogy az."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.