gyanúsított nyomozás Ruttner György őrizetbe vétel letét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy értesült, hogy a sztárügyvédet őrizetbe vették. A nyomozó ügyészek szerint több tízmillió forintot tett el ügyfelei pénzéből. Ezeket ügyvédi letétként helyezték el nála.

Az ügyészség közleménye szerint gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe is vették azt a budapesti ügyvédet, aki a megalapozott gyanú szerint 2010 és 2012 között többször is kötött letéti megállapodást ügyfeleivel, de az ügyvédi letétként átvett pénzzel később nem számolt el, hanem magának eltette – írja a lap, amely úgy tudja, Ruttner Györgyről van szó, akit különösen nagy értékre üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett sikkasztás bűntette, ügyvédi visszaéléssel és más bűncselekményekkel gyanúsították meg és őrizetbe vették. Az ügyészség szeretné, ha házi őrizetbe helyezné a bíróság. Ruttner védte egyebek mellett Damu Rolandot és Stohl Andrást is.

A szomszédot és a patológust faggatják – folytatódik Pistorius tárgyalásahttp://www.life.hu/news/20140306-oscar-pistorius-paralimpiai-bajnok-targyalasa-mar-negyedik-napja-tart-azzal-vadoljak-hogy-tavaly.htmlMár negyedik napja tart Oscar Pistorius tárgyalása a dél-afrikai Pretoriában. A paralimpiai bajnok futót azzal vádolják, hogy tavaly februárban lelőtte barátnőjét, Reeva Steenkampot. Az első napon ártatlannak vallotta magát. News--Kétségbeesetten védekezett a 17 éves lány, de hiábahttp://www.life.hu/news/20140306-a-szava-utcai-gyilkossag-aldozata-brigi-vedekezett-allapitotta-meg-a-kriminalpszichologus.htmlA szúrt sebek arra utalnak, hogy a Száva utcai gyilkosság áldozata, a 17 éves Brigi kétségbeesetten védekezett a támadójával szemben - tudta meg a Blikk.NewsŐ a világ legidősebb nőjehttp://www.life.hu/news/20140305-szerdan-116-szuletesnapjat-unnepelte-a-japan-okava-miszao-akit-a-guinness-vilagrekordok-a-vilagon.htmlSzerdán 116. születésnapját ünnepelte a japán Okava Miszao, akit a Guinness Világrekordok a világon élő legidősebb nőként ismert el - adta hírül az MTI. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.