szülésznő nőgyógyász hálapénz pénz szülés orvos ítélet kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzbüntetésre ítéltek tíz fővárosi nőgyógyászt, akik betegeiktől hálapénzt fogadtak el.

Tíz szülész-nőgyógyászt ítélt el a Fővárosi Törvényszék pénteken, első fokon, mert 5000 illetve és 50 000 forint közötti összeget kértek a kismamáktól. Az orvosok 1,5 és 2,4 millió forint közötti pénzbüntetést kaptak. Egy szülésznőt pedig felfüggesztett szabadságveszésre ítéltek. A hálapénzt hivatalosan vesztegetésnek minősül, ezért bírságolták meg az orvosokat.

Forrás: MTI/Kovács Tamás
Valóságshow-ban lett öngyilkos egy nőhttp://www.life.hu/news/20140307-egy-del-koreai-tarskeresos-valosagshowban-felakasztotta-magat-egy-fiatal-no.htmlFelakasztotta magát egy népszerű dél-koreai televíziós realityshow egyik női szereplője. Holttestére a műsor helyszínéül szolgáló épület fürdőszobájában találtak rá – írja az MTI.NewsÚjabb közlemény Schumacher menedzserétőlhttp://www.life.hu/news/20140307-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-cafolja-hogy-magatol-lelegzik-a-hetszeres-forma-1-pilota.htmlSabine Kehm cáfolta azokat a híreket, miszerint a sportoló állapota javult, lekapcsolhatták a lélegeztetőgépről és már egyedül lélegezhet – írja a sport.hir24.hu. News--A szomszédot és a patológust faggatják – folytatódik Pistorius tárgyalásahttp://www.life.hu/news/20140306-oscar-pistorius-paralimpiai-bajnok-targyalasa-mar-negyedik-napja-tart-azzal-vadoljak-hogy-tavaly.htmlMár negyedik napja tart Oscar Pistorius tárgyalása a dél-afrikai Pretoriában. A paralimpiai bajnok futót azzal vádolják, hogy tavaly februárban lelőtte barátnőjét, Reeva Steenkampot. Az első napon ártatlannak vallotta magát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.