Cuki kislajhár született a budapesti állatkertben

Születés kölyök simogatás Fővárosi Állat- és Növénykert lajhár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legifjabb teremtmény február végén jött napvilágra. Már meg lehet őt csodálni.

Újabb kölyök született a Pálmaházban lakó kétujjú lajhároknál a Fővárosi Állat-és Növénykertben. Banya, a budapesti lajhárközösség legidősebb tagja hozott világra egy utódot, így már összesen hét lajhárt láthat a közönség. A legfiatalabb jövevény február 23-án látta meg a napvilágot.

Forrás: Bagosi Zoltán

Az elmúlt napokban csak a legszerencsésebbek láthatták az anyjába kapaszkodó apróságot. Mostanra már kicsit jobbak az esélyek, főleg a zárás előtti utolsó órában, amikor aránylag sokat mozognak az állatok – írja honlapján az állatkert, amely arra figyelmeztet, hogy kerüljük a lajhárok simogatását, mert akár harapással is válaszolhatnak rá. Inkább csak tisztes távolságból szemléljük őket.

Így gondoskodj az öreg kutyádrólhttp://www.life.hu/news/20140307-a-beteg-jaraskeptelen-husky-kutya-gazdaja-lelemenyes-otletenek-koszonhetoen-ujra-tud-setalni.htmlBizony a kedvencünknél is eljön az az időszak, amikor megöregszik és esetleg már járni sem tud. Egy leleményes gazdi megtalálta a megoldást.NewsÍme a kutyák és macskák első találkozásahttp://www.life.hu/news/20140306-vicces-video-kutya-es-macska-elso-talalkozasarol.htmlVidám videót találtunk azokról a pillanatokról, amikor kutyus és macsek először találkoznak egymással és rácsodálkoznak a másikra.News--Élő adásban mondott fel a magyar származású műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20140306-liz-wahl-magyar-szarmazasu-musorvezeto-elo-adasban-mondott-fel.htmlAz orosz állam finanszírozásával működő, angol nyelvű Russia Today csatorna magyar származású műsorvezetője élő adásban mondott fel.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.