hatos lottó szerencsejáték lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
931.749.810 Forintot vihet haza a lottónyertes.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 10. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 3,5,16,19, 21,24. Egyetlen hat találatos szelvény volt, ami ma már több, mint 931 milliót ér, az 5 találatos szelvénnyel közel 150 ezer forintot vihet haza a győztes.

Forrás: Thinkstock

Napsütés és tavaszi meleg vár a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20140309-napsutes-es-tavaszi-meleg-var-a-jovo-heten.htmlÚgy tűnik, a tavasz végérvényesen megérkezett. Már nagyon vártuk! News--Egyre titokzatosabb az utasszállító eltűnésehttp://www.life.hu/news/20140309-eltunt-repulo-mar-negyven-hajo-es-huszonket-repulogep-vesz-reszt-a-keresesben.htmlMár negyven hajó és huszonkét repülőgép vett részt helyi idő szerint vasárnap délben az előző napon eltűnt malajziai utasszállító repülőgép utáni kutatásban, időközben a malajziai hivatalos források megerősítették: a radarok valóban jelezték, hogy a gép eltűnése előtt visszafordult.News--Délutáni pihi kiskutyával - cuki fotóhttp://www.life.hu/news/20140201-igy-alszik-a-kiskutya-es-a-kisgyerek-egyutt.htmlA kiskutyák és a pici gyerekek mindig ennivalóan édesek, ha alszanak. Hát még ha mindezt együtt csinálják!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.