halál Gizi néni írás könyv Sipos F. Tamás Republic Cipő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Republic legendás frontemberének édesanyja úgy döntött, egy könyvben lerántja a leplet fia haláláról.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Republic megvált új énekesétől, Sipos F. Tamástól. Gizi néni, Cipő édesanyja fia halála után nem helyeselte az együttes döntését, hogy ugyanazon a néven új énekessel folytatják. Az idős hölgy most elégtételt vesz és úgy döntött, egy könyvben megírja az ő szemszögéből fia tragikus halálát - írja a Story.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Könyvet írok a fiamról, ebben benne lesz a teljes igazság! Ha már nem mondhattam el a fiam temetésén, amit tudok, mert nem engedtek szóhoz, majd elmondom ebben a könyvben, hiába próbálnak fenyegetéssel elnémítani. Ki kell derülnie az igazságnak!" – mondta Gizi néni, akit egyszer életveszélyesen megfenyegetett egy motoros, hogy fogja be a száját.

Vádat emeltek a lövöldöző S. Ábel ellenhttp://www.life.hu/news/20140313-s-abel-ellen-vadat-emeltek-miutan-tavaly-egy-gyorsetteremben-lovoldozott-korabban-pedig-az-elte.htmlA 26 éves férfi egy XI. kerületi gyorsétteremnél lövöldözött tavaly augusztusban, lőfegyverrel való visszaélés a vád ellene – írja az Origo.hu. Korábban az ELTE-n akart megölni 22 embert.News--Pistorius-per: fókuszban a véres fürdőszobahttp://www.life.hu/news/20140313-a-baratnoje-meggyilkolasaval-vadolt-oscar-pistorius-paralimpiai-bajnok-futo-targyalasanak-kilencedik.htmlKilencedik napjához érkezett a barátnőjét tavaly februárban, Valentin-napon lelövő Oscar Pistorius pere.News--Kitüntetést kapott a hajléktalant befogadó lányhttp://www.life.hu/news/20140312-kituntetest-kapott-ujhazi-szandra-aki-befogadta-a-hat-eve-utcan-elo-78-eves-ica-nenit.htmlKitüntetést kapott Újházi Szandra, aki befogadta a hat éve utcán élő 78 éves Ica nénit.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.