Befőttesüvegbe pisilt az Oscar-gálán Kristen Bell

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Brad Pitt befőttes üveg Oscar-gála szűk ruha pisilés pizza Roberto Cavalli Ellen DeGeneres Oscar-díjkiosztó Kristen Bell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira szűk volt az Oscar-díjátadón viselt ruhája, hogy csak így tudott könnyíteni magán a színésznő.

Több szempontból is emlékezetesre sikerült Kristen Bell első Oscar-díj-átadó gálája. Kezdve Roberto Cavalli ruhakölteményénél, amelyben bár csodásan nézett ki, a szűk tervezés miatt a pisilés már nehezebben ment benne. A 33 éves színésznő egy show-műsorban elárulta, egy befőttesüveg segítségével könnyített magán.

Kristen Bell és az a bizonyos Roberto Cavalli ruha Forrás: AFP/Robyn Beck

Ennél szívesebben emlékezett vissza Brad Pittre, aki az ájulástól mentette meg a farkaséhes sztárt. Kristen ugyanis elfelejtette, hogy az Oscar-díj-átadó több órán át elhúzódhat, ő maga pedig nem evett egy falatot sem előtte. Nem csoda hát, hogy örömmel elfogadta az Ellen DeGeneres által rendelt pizzát, amelyet Brad Pitt szolgált fel neki.

És ha mindez nem lenne elég, Kristen a napokban ismét megjárta ruhájával: egy Los Angeles-i premier óvatlan pillanatában elbánt vele a magasan felsliccelt ruha, így pedig bárki megcsodálhatta a színésznő testszínű bugyiját - a képetide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.