Pistorius-tárgyalás – újabb kemény nap

Forrás: AFP/Kim Ludbrook -
gyilkosság áttörés Oscar Pistorius tárgyalás bíróság Pretoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a barátnője meggyilkolásával vádolt Oscar Pistorius tárgyalása a pretoriai bíróságon.

Pénteken a gyilkosság helyszínén készült fotókat elemezték a bíróságon, valamint Van Rensburg volt rendőrparancsnok kihallgatása zajlott. Az amputált lábú bajnok futó ezúttal nem hányt, de egyszer lement a vérnyomása, ezért a padsor alatt feküdt. „Érdekes fejlemények, de áttörés nem történt" - összegzi a péntek délelőtt történteket a Telegraph című brit lap. Részletekért kattintsatok az Origo.hu percről percre tudósítására!

Forrás: AFP/Kim Ludbrook

Díjazták az Origo fotóriportjáthttp://www.life.hu/news/20140314-az-origo-multimedias-fotoriportja-is-hegeto-honorka-dijat-kapott.htmlHajdú D. András multimédiás riportja is a díjazottak között volt az idei Hégető Honorka-díj-átadón. Gratulálunk!NewsOrigoBotrány – Diana ellen vallottak a bíróságonhttp://www.life.hu/news/20140314-az-elhunyt-diana-hercegno-ellen-vallott-a-birosagon-a-brit-telefonlehallgatasi-ugy-egyik-vadlottja.htmlA néhai hercegnő adta ki a brit királyi család telefonszámait az utóbbi évtizedek legsúlyosabb brit sajtóetikai botrányába keveredett egykori vasárnapi bulvárlapnak, a News of the Worldnek. Ezt állítja a lap volt udvari tudósítója bírósági vallomásában.News--Különleges versenyzők a Vivicittánhttp://www.life.hu/news/20140314-aprilis-13-an-rendezik-meg-a-29-telekom-vivicitta-varosvedo-futast-ahol-a-rakbetegsegbol.htmlÁprilis 13-án rendezik meg a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményét, a hagyományos Telekom Vivicittá Városvédő futást a fővárosban. Az idei programhoz több jótékonysági esemény is csatlakozik. A Life.hu „pártfogoltja", a rákbetegségből felgyógyult Kinga is indulni készül a megmérettetésen.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.