Elárverezik Paul Walker napszemüvegét, amit a halálakor viselt

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova -
árverezés Paul Walker napszemüveg eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég autóbalesetben elhunyt színész a megégett szemüveget a halálakor viselte - az vélhetőleg az ütközéskorrepült el messzire. Az eladó azt állítja a helyszínen találta az ereklyét.

Egy összeroncsolódott, égett napszemüveget kínálnak eladásra, amelyet állítólag novemberben, a balesetben elhunyt színész, Paul Walker viselt a halála napján.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

A szemüveg tulajdonosa nem fedte fel kilétét, de azt mondja a helyszínen volt, amikor a tragédia történt, és így került hozzá a ma már ereklyének számító szemüveg.

160-nal száguldott Paul Walker és barátjahttp://www.life.hu/drlife/20140104-legalabb-szazhatvannal-ment-a-paul-walkert-szallito-ferrari.htmlAz eredeti feltételezéseket igazolva bebizonyosodott, hogy gyorshajtás okozta Paul Walker amerikai filmszínész halálát; a pénteken nyilvánosságra hozott halottkémi jelentés szerint az őt és barátját szállító Ferrari ugyanis óránként több mint 160 kilométeres sebességgel haladt.Dr. LifePaul Walker is a fehér keretesek közötthttp://www.life.hu/kult/20131211-paul-walker-heath-ledger-james-gandolfini-james-dean-clark-gable-marilyn-monroe-brandon-lee.htmlPaul Walker két leforgatott filmjét nézhetjük meg hamarosan a mozikban, sajnos már nélküle. Walker megdöbbentő halála kapcsán a Life.hu olyan színészlegendákat gyűjtött össze, akik már nem élhették meg utolsó filmpremierjüket.KultEltemették Paul Walkerthttp://www.life.hu/bulvar/20131215-eltemettek-paul-walkert-a-halalos-iramban-filmek-sztarjat.htmlA legszűkebb baráti és családi körben temették el szombaton Los Angelesben Paul Walkert, a Halálos iramban című akciófilmek sztárját, aki tragikusan fiatalon, 40 évesen hunyt el egy mindmáig tisztázatlan autóbalesetben a várostól északra fekvő Valencia területén.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.