Holtan találták az eltűnt ausztrál férfit Budapesten

Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták meg a Budapesten három hete eltűnt ausztrál férfit.

Geoff Bennett holttestére múlt szombaton, a Dunában bukkantak rá, két héttel azután, hogy a férfi nyomtalanul eltűnt a pesti belvárosból - tájékoztat a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

Az ausztrál állampolgárságú férfi régóta a magyar fővárosban élt. Február 20-án megígérte a barátainak, hogy elmegy egy vacsorára, ahová végül nem érkezett meg. Lapinformációk szerint barátai akkor minden követ megmozgattak, hogy megtalálják, még a környékbeli utcákat is kiplakátolták, hátha valaki látta a negyvenes éveiben járó férfit.

"Az érdi rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit" - közölte a Blikkel Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Sarka Kata duci fotót posztolthttp://www.life.hu/news/20140315-sarka-kata-duci-fotot-posztolt-ilyen-volt-ilyen-lett.htmlSarka Kata ismét megmutatta, milyen duci is volt még nem is olyan régen. A kontraszt kedvéért egy aktuális képet is mellékelt. A különbség magáért beszél. NewsVan telitalálatos szelvény az ötöslottónhttp://www.life.hu/news/20140315-van-telitalalatos-szelveny-az-otoslotton.htmlEgyetlen szelvénnyel találták el mind az öt számot. A nyeremény több mint 3 milliárd forint.NewsOrigoVoksán Virág nemzeti lobogóba öltözötthttp://www.life.hu/news/20140315-voksag-virag-nemzeti-lobogoba-oltozott.htmlVoksán Virág furcsa szerelést választott magának március 15-ére.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.