Így kell olvasásra buzdítani a népet!

Forrás: facebook/Városi Könyvtár Kaposvár -
fotó olvasás könyv kreatív ötlet montázs Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötletes és egyben olvasásra buzdító kampányt találtak ki a kaposvári könyvtárosok, akik különleges fotókat készítettek magukról, természetesen könyvekkel.

A kreatív montázs ötletgazdája Fehér Zsófia könyvtáros volt, akit egy külföldi oldal inspirált, ahol egy ugyanilyen figyelemfelhívó akcióval buzdították olvasásra az embereket - írja a kaposvarmost.hu.

Forrás: facebook/Városi Könyvtár Kaposvár

„Egyik reggel bejöttem dolgozni és kerestünk egy könyvet, majd amikor megtaláltuk lefényképeztem az egyik kollégámat vele. Utána pedig elindult a lavina és a többi kollégám is hozta sorra a könyveket, amikkel szeretnének modellt állni" – magyarázta Zsófia, hogyan kezdődött a kreatív folyamat.

Forrás: facebook/Városi Könyvtár Kaposvár

„Minden esetben ajánlókat is tettünk a könyvek mellé: ezzel az volt a célunk, hogy a könyvállományunkat megismertessük és az olvasást népszerűsítsük. A Facebook-oldalunk majdnem felrobbant hétvégén, rengeteg új követőnk lett és keresték a könyveket, amiket mutattunk" – mondta Zsófia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.