Meglepő szakértői vélemény Philip Seymour Hoffman haláláról

Forrás: AFP -
halál Philip Seymour Hoffman boncolás véletlen szakértői vélemény Kábítószer-túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hivatalos dokumentum szerint a színész februári halálát véletlen kábítószer-túladagolás okozta.

Ahogy a Life.hu is megírta , a drogproblémákkal küzdő Oscar-díjas színészt február elején találták holtan, bal karjában egy tűvel. Lakásában legalább 50 tasaknyi heroinra bukkantak a hatóságok. A boncolás nem hozott döntő eredményt, így további vizsgálatokat rendeltek el. A szakértői véleményből pedig most kiderült, hogy a híresség halálát véletlen kábítószer-túladagolás okozta.

Forrás: AFP

Julie Bolcer, a hivatal szóvivője bejelentette, hogy Hoffman halálát akut kábítószer-mérgezés okozta, szervezetében heroint, kokaint és nyugtatókat is találtak. A rendőrség pár nappal a sztár halála után négy embert vett őrizetbe azzal a gyanúval, hogy feltehetően ők látták el kábítószerrel Hoffmant. Egyiküket később szabadon engedték. Hoffman nyíltan beszélt korábbi függőségéről és tavaly elismerte, hogy visszaesett – írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.