Az egész országra riasztást adtak ki a szél miatt

Forrás: Thinkstock -
jégdara Országos Meteorológiai Szolgálat homokvihar elsőfok por Szél riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A széllökések akár a 80 km/órát is meghaladhatják az ország nagy részén. Por- és homokviharra, sőt, akár hódarára is számíthatunk ma.

Néha-néha előbukkan a nap szerdán is, de alapvetően kellemetlen, szeles időnk lesz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja szerint elsőfokú riasztás van érvényben országszerte.

Forrás: Thinkstock

Kora délutánig többfelé viharos, 60-85 km/h lökések kísérik az északnyugati szelet. Egy-egy helyen 85 km/h feletti széllökés is lehet, ráadásul por-, vagy homokvihar is előfordulhat. Délutántól fokozatosan mérséklődik majd a szél. Elsősorban északkeleten egy-egy zivatar is kialakulhat. Zivatart (vagy erős záport) jég-, vagy hódara, és 80 km/h feletti széllökés kísérhet.

Ő a világ legdrágább kutyájahttp://www.life.hu/news/20140319-egy-tibeti-masztiff-lett-a-vilag-legdragabb-kutyaja.htmlMegtaláltuk már a legszerencsésebbet, hallottunk már szirénázósat, de olyanra is akadtunk, aki testvéreként bánik egy kislánnyal. Következzen most a legdrágább eb, aki valaha a világon élt.News--Alföldi Róbert videóban beszél másságárólhttp://www.life.hu/news/20140318-alfoldi-robert-szinesz-d-toth-kriszta-musorvezeto-oroszlan-szonja-szineszno-titkos-torteneteikkel.htmlA Life.hu Alföldi Róbert, D.Tóth Kriszta és Oroszlán Szonja történetére kapta fel a fejét. A magyar hírességek fura történeteikkel hívják fel a figyelmet arra, hogy megéri nyitottnak lenni ahelyett, hogy az előítéletekre hallgatnánk - írja a Google Sajtóiroda. NewsRTLKLUBEzért lett öngyilkos Jagger barátnőjehttp://www.life.hu/news/20140318-kiderult-miert-lett-ongyilkos-l-wren-scott-divattervezo-mick-jagger-a-rolling-stones-frontemberenek.htmlA Rolling Stones frontemberének barátnője anyagi és magánéleti problémákkal küzdött, és valószínűleg végső elkeseredésében vetett véget önkezével életének. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.