Fulladást okozhatnak az IKEA gyerekbútorai

Forrás: ikea.hu -
ágy IKEA-áruház baldachin fulladásveszély gyermek visszafizetés fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fulladás veszélye miatt több gyermekbaldachint hív vissza a cég.

Közleményük szerint az IKEA tudomására jutott egy olyan eset, amikor a gyermek az ágyba húzta a hálót, és az összecsomózódva nyaka köré tekeredett. Sérülésről nem értesültek – tudta meg az MTI.

Illusztráció Forrás: ikea.hu

A vállalat megvizsgálta termékeit, és többről is megállapították, hogy azok esetleg fulladást okozhatnak. Az IKEA arra kér mindenkit, aki rácsos ágyak, illetve gyerekágyak fölé szerelhető baldachint vásárolt tőlük, ne használja azt, vigye vissza a legközelebbi áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat.
A termékvisszahívás a Legendarisk és a Minnen ágybaldachin készletet, a Barnslig Boll, Minnen Brodyr, Himmel, Fabler és Tissla és Klämmig baldachinokat érinti, amelyek 1996 óta kaphatók az IKEA-nál. További információ a www.IKEA.hu oldalon, továbbá érdeklődni lehet a +36 1 460-3160-as telefonszámon.

Hivatalos: öngyilkos lett Mick Jagger barátnőjehttp://www.life.hu/news/20140320-l-wren-scott-mick-jagger-baratnojenek-halalat-ongyilkossagnak-nyilvanitottak.htmlHivatalosan is öngyilkosságnak nyilvánították L'Wren Scott halálát – írja az MTI a BBC-re hivatkozva. Közben egyre több teória lát napvilágot a tragédiával kapcsolatosan.News--Az eltűnt repülőhöz tartozó tárgyakat találhattakhttp://www.life.hu/news/20140320-ujabb-hir-az-eltunt-malajziai-repulogeprol-ket-targyat-talaltak-a-muholdfelvetelek-amelyek-hozza.htmlMűholdas képeken felfedeztek két tárgyat az Indiai-óceán déli részében, amelyek "kapcsolatban lehetnek" a március 8-án 239 emberrel a fedélzetén eltűnt malajziai utasszállító repülőgéppel – írja a MTI.News--Magyar lány a freestyle világbajnokhttp://www.life.hu/news/20140319-szasz-kitti-magyar-lany-lett-a-freestyle-vilagbajnok.htmlSzász Kitti egy igazán férfias sportban, a labdazsonglőrködésben lett világbajnok.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.