Bea asszony megdöbbentő vallomása

Fotó: TV2 -
bosszú pénztárca házasság megcsalás Győzike Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem válik és nem is haragszik igazán, amikor megcsalja a férje - vallotta be egy televíziós interjúban Gáspár Győző felesége, Bea asszony, írja a Blikk.

Bár a showman többször megcsalta, nem gondolkodik váláson Bea asszony. Bevallása szerint ezt csak akkor tenné meg, ha a férje nem alkalmi, egyéjszakás kalandokba bocsátkozna, hanem szeretőt tartana, akire sok pénzt költene a családja helyett.

Fotó: TV2

Nem készül más férfi karjaiban sem megtalálni a vigaszt, mivel ezt a neveltetése nem engedi és nem is látná értelmét. Egészen más módszert talált a bosszúállásra: "Ami nekem fáj, az a félrelépés, neki pedig a pénztárcája. Úgyhogy nemegyszer előfordult már, hogy bosszúból rengeteget költöttem. Egyszer, amikor sejtettem, hogy valami nem stimmel, még el is vettem a pénztárcáját, ő meg abban a hitben volt, hogy ellopták. Hát én meg megtaláltam, csak nem voltam becsületes megtaláló" - vallotta be az asszony Joshi Bharat műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.