Új őrület a Facebookon

Forrás: Facebook -
őrület Facebook cellux közösségi oldal selfie ragasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ragasztószalaggal körbetekert, eltorzult arcok... Egyre furcsább fotók kerülnek fel az utóbbi időben az internetre: hódít a cellux-selfie. 

Az ötlet egy művész, Wes Naman fejéből pattant ki két évvel ezelőtt, a Facebookon azonban csak az utóbbi hónapokban kezdett terjedni. A Sellotape selfies oldalát több tízezren lájkolták, ahol az alábbihoz hasonló ezernyi bizarr fotót nézegethetsz.

Forrás: Facebook

Te feltöltenél magadról ilyen képet?

Pandát a Budapesti Állatkertbe!http://www.life.hu/news/20140320-pandat-a-budapesti-allatkertbe-cimmel-facebook-csoport-alakult.htmlA frissen alakult Facebook-csoport ars poeticáját mi is magunkévá tettük. NewsOrigoIlyenek a boldog állatok!http://www.life.hu/news/20140320-pareidolia-vagy-valodi-mosoly-az-allatok-arcan-a-vicces-aranyos-kepeken.htmlBár a zoológusok között a mai napig nincs egyetértés abban, hogy képesek-e az állatok mosolyogni, ahhoz nem fér kétség, hogy az alábbi élőlények pont úgy néznek ki, mintha nagyon-nagyon boldogok lennének. NewsOrigoHűha! Ez aztán a merész mutatványhttp://www.life.hu/news/20140319-scott-young-kezenallt-a-magasban-meresz-mutatvanyt-hajtott-vegre-biztos-nem-teriszonyos.htmlElképesztő tornagyakorlatot hajtott végre egy srác a magasban. Gyenge idegzetűeknek nem ajánljuk! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.