Mick Jaggerre hagyta lakását elhunyt barátnője

Forrás: AFP/Getty Images/Slaven Vlasic -
L'Wren Scott divattervező ingatlan New York ingóság Mick Jagger végrendelet lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több millió dollárt hagyott L'Wren Scott egykori szerelmére, a The Rolling Stones frontemberére.

Volt szerelmére, Mick Jaggerre hagyta 8 millió dollárt érő New York-i lakását L'Wren Scott. Az elhunyt divattervezőnő, akire múlt héten találtak rá holtan, nemcsak ingatlanját, hanem további 1 millió dollár értékben ruhákat, ékszereket és más személyes ingóságokat is hagyott barátjára.

Forrás: AFP/Getty Images/Slaven Vlasic

A 49 éves exmodell továbbá arról is rendelkezett, hogy testvérei semmit ne kapjanak vagyonából. A hír már csak azért is meglepő, hiszen 58 éves bátyjával, Randall Bambrough-al együtt vezette divatcégét.

Álomfinom süti kalóriák nélkül - ez aztán a könnyű élvezet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140326-hogyan-legyek-jo-no-alomfinom-suti-kaloriak-nelkul-ez-aztan-a-konnyu-elvezet.htmlKipróbáltam egy szuper receptet, és akkora sikert aratott, hogy muszáj veletek is megosztanom!Hogyan legyek jó nőOrigoA Mount Everestre készül Klein Dávidhttp://www.life.hu/news/20140327-klein-david-hegymaszo-oxigenpalack-nelkul-szeretne-megmaszni-a-vilag-legmagasabb-hegyet-a-mount.htmlA hegymászó oxigénpalack nélkül szeretné megmászni a világ legmagasabb hegyét .News--Kate Hudsonnal csalta meg férje Gwyneth Paltrow-t?http://www.life.hu/intim/20140327-kate-hudson-amerikai-szinesznovel-csalta-meg-chris-martin-brit-enekes-feleseget-gwyneth-paltrow-t.htmlÚjabb titok derült ki a Coldplay frontembere és Gwyneth Paltrow válásáról: a hírek szerint egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk – aki történetesen nem más, mint Kate Hudson.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.