Foga legyen a jegyellenőrnek!

BKV jegyellenőr fogsor igazolvány vagyonőr magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen magas, és ápolt fogsorral rendelkezzen az, aki BKV ellenőrnek jelentkezik, ezek a legfontosabb kritériumok egy metróban posztoló, jegyeket ellenőrző vagyonőrnek.

170 cm magasság, rendezett fogsor és vagyonőr igazolvány, ha ezekkel rendelkezik valaki, már mehet is állásinterjúra a buszvégállomásra – írja a Bors.

Forrás: Magyar Távirati Iroda Zrt./Máthé Zoltán

„A 4-es metró indulásához keresünk személy vagyonőröket. Hölgyek és urak jelentkezését várjuk. Minimum 170 cm magasság és ápolt fogsor a felvétel kritériuma" – olvasható az interneten az álláshirdetés.

A lap megkeresésére a hirdető a következőket mondta: „A 3-as és a 4-es vonalra keresünk vagyonőröket. Előbbin 24, utóbbin 16 órás szolgálatot kell teljesíteni, és 500 forintos órabért biztosítunk. Hozza magával a vagyonőri igazolványát és bizonyítványát, egy kézzel írt önéletrajzot és a legmagasabb iskolai végzettségét igazoló papírt. Ez lehet akár nyolc általános is" – sorolta a telefonban egy férfihang, aki azt is elárulta, hogy délután egy buszvégállomáson lesz az állásinterjú.

„Előfordult, hogy idős, fogatlan bácsi jelentkezett. 165 centi alatt nem vesznek fel senkit" – tette hozzá a hirdető, aki elárulta: ő a közlekedési cég alvállalkozója, a biztonsági őrök vele kötnek szerződést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.