kutya műtét videó tengerpart futás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg Duncan Lou Who-t, a kétlábú boxert, aki először futkározhatott gazdijával a tengerparton.

Érte őrül most meg az internet: Duncan Lou Who súlyosan deformálódott hátsó lábakkal született, ezért el kellett távolítani őket. Bár kapott egy speciális kerekesszéket, gazdija szerint ki nem állhatja. Nincs is rá szüksége, hiszen az alábbi videóból is látszik, milyen jól elboldogul nélküle is a kétlábú eb:

Szextippek és érzéki tanácsok új pasihozhttp://www.life.hu/intim/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-uj-partnerhez.htmlEgy kapcsolat lezárása után, főleg, ha az sok fájdalommal, viharosan ért véget, nagy hiba, ha az új partnerrel kizárólag szexszel szeretnéd gyógyítani a sebeidet. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--Összegabalyodott Pokorny és Dolhaihttp://www.life.hu/bulvar/20140331-pokorny-lia-szinesz-es-dolhai-attila-szinesz-a-nagy-duett-dontojeben-erotikus-tancot-lejtett.htmlSzexi tapadós táncot lejtett A Nagy Duettben Pokorny Lia és Dolhai Attila, akik között láthatóan izzott a levegő.TV + Bulvár--Párja hízlalja Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140331-jennifer-aniston-amerikai-szinesznot-justin-theroux-amerikai-szinesz-carbonara-spagettije-hizlalja.htmlA Jóbarátok színésznője nem tud ellenállni Justin Theroux spagettijének, amely bizony az ő fenekét sem kíméli.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.