külföld magyar pálinka politika viccelődés trianoni békeszerződés idegesítő étel bosszantás magyar konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Például cikket írni arról, mivel lehet kiakasztani egy magyart - így látja egy külföldi, mivel lehet felhúzni minket.

Bár nem nálunk született, Colm Fitzgeraldnak mégis akad egy kevés tapasztalata a magyarok terén: az utazási magazinnál dolgozó férfi az évek során többször is megfordult hazánkban, ráadásul a feleségét is Magyarországnak köszönheti. Elmondása szerint a következőkkel lehet kihozni a sodrából egy magyart:

Így bosszants fel egy magyart:

1. Írj egy cikket arról, hogyan lehet felbosszantani egy magyart.
2. Utasítsd vissza a házi pálinkát.
3. Állítsd azt, hogy rendszerváltás óta sokkal jobb a helyzet Magyarországon.
4. Kritizáld a magyar konyhát.
5. Viccelődj a "hungry" (éhes) és a "hungarian" (magyar) szavak összemosásával.
6. Mondd, hogy a magyarok a szlávokhoz tartoznak.
7. Légy érzéketlen a trianoni békeszerződéssel kapcsolatban.

Összegzésként a következőt tanácsolja: enni és inni muszáj, a politikát csak abban az esetben érdemes felhozni, ha tudjuk, miről beszélünk, illetve néhány káromkodást is érdemes megtanulni magyarul.

Szextippek és érzéki tanácsok új pasihozhttp://www.life.hu/intim/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-uj-partnerhez.htmlEgy kapcsolat lezárása után, főleg, ha az sok fájdalommal, viharosan ért véget, nagy hiba, ha az új partnerrel kizárólag szexszel szeretnéd gyógyítani a sebeidet. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--5 kérdés a szépségről: Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140328-5-kerdes-a-szepsegrol-liptai-claudia.htmlClaudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendFotó: Hajdú D. András - OrigoVicces selfie-n A Nagy Duett stábjahttp://www.life.hu/bulvar/20140331-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-lott-egy-selfie-t-a-nagy-duett-stabtagjairol.htmlClaudia jópofa önfotójára ráfért a műsor apraja-nagyja. Korábban Tilla is készített egy hasonló képet a győztes párossal.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.