Élő állatokkal készült fotósorozat

Forrás: Facebook/Katerina Plotnikova -
állat veszélyes fotósorozat orosz idomár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mesék világát idézi meg Katerina Plotnikova fotósorozata, amelynek készítésekor mindvégig lesben álltak az altatólövedékekkel töltött fegyverek.

Nem, ezúttal nem az ismert képmanipuláló program segítségével került a képre az alábbi medve. Mind a modell, mind pedig a hatalmas állat ott volt, amikor Katerina Plotnikova fényképezett. Félelmetes.

Forrás: Facebook/Katerina Plotnikova

Az orosz fotográfus élő állatokkal készített cseppet sem veszélytelen fotósorozatában professzionális állatidomárok is segédkeztek, akik a sorozat készítése alatt mindvégig lesben álltak az altatólövedékekkel. A mesék világát idéző fotósorozat többi részét ide kattintva nézheted meg.

A nőknél mindig a méret a lényeg: a csiklóméret! (18+)http://www.life.hu/intim/20140330-vissza-a-c-ponthoz-ha-a-g-t-nem-talalnad.htmlEddig azt hittük, csak a férfiaknál lényeg a méret, most kiderült, nekünk, nőknek is van mit méricskélnünk. Egy tanulmány megállapította, hogy azoknál a nőknél, akik nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem érnek el orgazmust, sokkal többször fordul elő, hogy messzebb esik a csikló a hüvelynyílástól, és a területe is kisebb.Intim--Különleges sminktipp április elsejérehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140331-hogyan-legyek-jo-no-kulonleges-sminktipp-aprilis-elsejen.htmlElöljáróban nem mondhatok semmit. Nézzétek meg!Hogyan legyek jó nőOrigoKökény Roland eljegyezte Szalai Vivienthttp://www.life.hu/intim/20140401-kokeny-roland-olimpiai-bajnok-kajakos-eljegyezte-kedveset-szalai-vivien-ujsagirot.htmlA sevillai edzőtáborban kérte meg Kökény Roland, olimpiai bajnok kajakos kedvese, Szalai Vivien kezét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.