Ezeket tudnod kell, ha szavazni mész!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
szavazás választás 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap 6 órától már lehet szavazni, így vannak, akik számára már nem lesz aktualitása a cikknek. A szavazás viszont vasárnap 19 óráig tart, így nem késő megválaszolni az olyan égető kérdéseket, mint: Hova menjek szavazni? Mit vigyek magammal? Mennyire lesznek hosszú sorok? Mennyi köze van egymáshoz a két szavazatnak? Ja, hogy két szavazatot is le kell adni? Miért? És mi történik akkor, ha a szavazólapra kiskacsa, hóember vagy valami obszcén rajz vagy mondat kerül?

Ahhoz, hogy teljesen képbe kerülj, olvasd el az Origo 20 pontból álló cikkét ITT, amelyből azt is megtudhatod, hogy kik a jelöltek ott, ahol szavazol. Sőt, az is kiderül, lesz-e már végeredmény vasárnap este. Ha még ennél is jobban érdekel, mikor, mi történik, kövesd az Origón a választást percről percre!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Valamennyi szavazókör rendben megnyílt az országgyűlési képviselő-választáson, rendkívüli eseményről nem érkezett jelentés. Az első választópolgárok már mindenhol leadhatták a szavazatukat. A szavazókörök zárásáig, este 7 óráig csaknem 8 millió választópolgárt várnak az urnákhoz - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.