Telekom Vivicittá UNICEF Kocsis Tibor Szabó Kimmel Tamás jótékonyság Dukai Regina rák (betegség) albert kinga gyerekbénulás D. Tóth Kriszta futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az UNICEF égisze alatt egyebek mellett Dukai Regina és D.Tóth Kriszta is vállalta, hogy a gyerekek megsegítése érdekében április 13-án futócipőt húznak. De nagy erőkkel készül a megmérettetésre a Life.hu pártfogoltja, a rákbetegségből felgyógyult Kinga is. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, április 13-án rendezik meg a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményét, a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futást. Az esemény sikerét jelzi, hogy a félmaratoni távra már nem lehet nevezni, a többi versenyszámra viszont igen. A rendezvényhez ráadásul több jótékonysági akció is kapcsolódik. Az egyik az UNICEF 100%-kal a gyermekekért elnevezésű kampánya.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Ennek célja, hogy a lehető legtöbb nem beoltott gyermeknek tudják biztosítani a gyermekbénulás ellen védelmet nyújtó Szabin-cseppet. A kampány követei egyebek mellett Dukai Regina, D.Tóth Kriszta, Szabó Kimmel Tamás és Kocsis Tibor is. A hírességek lelkesen készülnek a vasárnapi futásra, április 9-én pedig egy utolsó, nagy közös edzésre hívnak mindenkit délután 2 órára a Margitszigetre.

Rajthoz áll a rákbetegségből felgyógyult Albert Kinga is, aki 2013 decemberében jelentkezett a Life.h Kezdj új életet! elnevezésű felhívására, és egyike lett azoknak, akiket szakértők bevonásával segítenek álmuk megvalósításában. Kinga a Telekom Vivicittá futóverseny 10 km-es távját fogja lefutni és bebizonyítani, hogy kitartással, egészséges életmóddal bármit el lehet érni, nincs lehetetlen.

További információkat a www.futanet.hu és a www.life.hu oldalakon olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.