Jön a fagy!

Forrás: Thinkstock -
fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Az ország 10 megyéjére és Budapestre adott ki fagy miatt figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. A felszín közelében a hőmérséklet 0 Celsius-fok alá süllyedhet, ez indokolja az elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Tolna, Somogy és Veszprém megyében, valamint Budapesten – olvasható a met.hu-n.

Vasárnap a legtöbb napsütésre a déli és a keleti megyékben számíthatunk, ugyanakkor északnyugat felől átmenetileg megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és elszórtan fordul elő gyenge eső, záporeső. A szél napközben előbb délnyugatira, majd egyre nagyobb területen északnyugatira, nyugatira fordul, és időnként megélénkül – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Forrás: Thinkstock

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között várható.

Rendesen őszül David Beckhamhttp://www.life.hu/news/20140413-david-beckham-futballista-oszul.htmlLe sem tagadhatná a korát a nők bálványa, David Beckham. A 38 éves futballista borostásan mutatkozott, és bizony, ez a szakállkezdemény erősen őszül.NewsOrigoÍgy fog kinézni egy átlagos amerikai 2050-benhttp://www.life.hu/news/20140413-igy-fog-kinezni-egy-atlagos-amerikai-2050-ben.htmlÉrdekes fotósorozatot tett közz a National Geographic. A feltételezések szerint így fog kinézni egy átlagos amerikai 2050-re. NewsOrigoVan ennél bizarrabb megörökítése a nagy napnak? Aligha!http://www.life.hu/news/20140412-orosz-eskuvoi-fotok-gyujtemenye.htmlNemrégiben orosz társkereső oldalakról mutattunk nektek fotókat, most pedig egy másik szenzációs gyűjteményre bukkantunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.