Saját temetésükre hívták meg a gyorshajtó fiatalokat

kampány temetés elrettentés gyorshajtó Belgium közlekedésbiztonság gyorshajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokkoló akció keretében a fiatal, gyakran meggondolatlan sofőröket akarták jobb belátásra bírni szeretteik bevonásával.

Igencsak elrettentőre sikerült az új közlekedési kampány Belgiumban. A közlekedés-biztonsági intézet fiatal gyorshajtókat hívott meg tudtuk nélkül a saját „temetésükre", ahol szüleik és barátaik mondtak beszédet. Így figyelmeztették őket arra, hogy érdemes lassítani, mielőtt tragédia történne. A reakciók magukért beszélnek. Íme, a tanulságos videó:

Még mindig a Freemail a legnépszerűbbhttp://www.life.hu/news/20140415-a-freemailt-hasznaljak-a-legtobben-utana-a-gmail-es-a-citromail-kovetkezik-egy-felmeres-szerint.htmlEgy új felmérés szerint a Freemailt használják a legtöbben, háttérbe szorítva ezzel a Gmailt és társait.News--Jelszópara a világbanhttp://www.life.hu/news/20140415-a-jelszavak-sebeszhetosegere-hivta-fel-a-figyelmet-a-nemzeti-biztonsagi-felugyelet-elnoke.htmlVeszélyessé válnak azok jelszavak, amelyeket sűrűn használunk - közölte a Nemzeti Biztonsági Felügyelet elnöke.News--Esik a hó a Bükkben és a Mátrábanhttp://www.life.hu/news/20140415-esik-a-ho-a-bukkben-es-a-matraban.htmlApró szemű jég esik, hózáporok vanak észak-keleten.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.