Zuhanás 41 emelet magasból

magas zuhanás extrém Panoráma szabadesés New Jersey Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
New Jersey-ben megépítették a a világ legmagasabb zuhanóvasútját, ahol 41 emelet magasból zuhanhatnak alá az extrém szórakozást kedvelők.

Nemrég a világ legnagyobb óriáskerekét mutattuk meg. Most pedig befejezték a világ legmagasabb zuhanóvasútjának építését az amerikai New Jerseyben található Six Flags Great Adventure parkban, így semmi akadálya, hogy május utolsó hétvégéjén a közönség is kipróbálhassa. A Zumanjaro: Drop of Doom nevű szerkezet 41 emelet magasra, egészen pontosan 126 méterre viszi fel az utasokat. Ott csak pár másodpercig gyönyörködhetnek a panorámában, mert utána 145 km/h-s sebességgel zuhannak a föld felé, ahová 10 másodperc alatt érnek le – írja az Origo.hu.

Íme, a videó a félelmetes zuhanásról:

Meghalt az Újpest bajnokahttp://www.life.hu/news/20140416-meghalt-az-ujpest-orokos-bajnoka-kolar-endre.htmlKolár Endre, a lila-fehérek ötszörös magyar válogatott labdarúgója életének 65. évében hunyt el. Nyugodjon békében!NewsÉgigérő óriáskereket építettekhttp://www.life.hu/kult/20140401-atadtak-a-las-vegas-i-high-roller-a-vilag-legmagasabb-oriaskereket.htmlÁtadták a Las Vegas-i High Rollert, a világ legmagasabb óriáskerekét. A csodás kilátások rajongói újabb élménnyel gazdagodhatnak.Kult--Fel akarta adni a játékot VV Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20140416-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-viki-fel-akarta-adni-a-jatekot.htmlAz elmúlt napok az egészség jegyében teltek a ValóVilágban. A műsorszerkesztők kíváncsiak voltak, hogy a múltkori mérlegelés után hogyan változott az alaposan meghízott lakók súlya. Hát, alig...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.