Elölről indul a Rezesova-ügy?

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Eva Rezesová Rezesová ügyészség eljárás halálos közlekedési baleset hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új eljárást szeretne a Rezesova-ügyben az ügyészség – írja a hvg.hua lap birtokába került ügyészségi indítványra hivatkozva.

Ilyet akkor szokott javasolni a vádhatóság, ha úgy látja, hogy az ítéletben súlyos hibák vannak, így a szlovák milliomosnő esetében is hosszan sorolják, mi mindent rontott el a bíróság – tudósít az Origo. Elfogultság miatt kizárnák az ügyből a védelem vitatott műszaki szakértőjét, de újra elővennék azt a tanút is, aki szerint Rezesova már az ütközés előtt is kakaskodott terepjárójával a Fiattal.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

November 22-én a Gödöllői Járásbíróság hat év fogházra ítélte, és öt évre eltiltotta a vezetéstől a szlovák milliomosnőt, miután bűnösnek találták ittas gépjárművezetés következtében elkövetett halálos baleset vétségében. Rezesova még 2012. augusztus 21-én hajnalban ütközött neki az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán egy Fiatnak, amelyben négyen vesztették életüket.

A lap értesülését a főügyészség szóvivője megerősítette az MTI-nek. Gyugyi Csilla azt mondta: a vádhatóságnak az az álláspontja, hogy Eva Rezesova a jelenleginél hosszabb büntetést érdemelne, amelyet fogház helyett börtönben kellene letöltenie.

Már több mint 100 holttestet emeltek ki a dél-koreai kompbólhttp://www.life.hu/news/20140422-a-del-koreai-kompbol-mar-tobb-mint-100-holttestet-emeltek-ki.htmlA parti őrség tájékoztatása szerint eddig 104 holttestet emeltek ki a kompból. További 198 utast még keresnek, bár arra nincs remény, hogy közülük bárki is életben van. A katasztrófát 174-en élték túl.News--Hatalmas gáz van a Malaysia Airlinesnál: Újabb kényszerleszálláshttp://www.life.hu/news/20140421-malaysia-airlines-ujabb-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-utasszallito.htmlFutóműprobléma miatt visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre Kuala Lumpurban a Malaysia Airlines egy Indiába tartó repülőgépe - írja az Origo.News--Különleges születésnapi portré készült II. Erzsébetrőlhttp://www.life.hu/news/20140420-ii-erzsebet-kiralyno-szuletesnapi-portreja-david-bailey-brit-fotografustol.htmlA szemei kedvesek és huncut módon csillognak - valahogy így jellemezte David Bailey brit fotográfus II. Erzsébet királynőt, akiről 88. születésnapjára ő készített hivatalos portrét. A királynő április 21-én született.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.